Opdateret: 28. marts 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Camping messe i Bella Centeret  20 - 22 januar

Efter nogle års pause er der igen camping messe i Bella Centeret i København. Vendelbo Vans, har indtil da, deltaget uafbrudt siden 1985 på den årlige campingmesse i Bella Centeret, så der har været en periode hvor vi ligesom har savnet glæden ved at komme ud og præsentere nyhederne også på Sjælland.

Vi har præmiere på flere nye modeller som vises første gang, bla. den allerstørste Dethleffs fuldintregrede XLI model, med 3 aksler, ALDE centralvarme, luftaffjedrede sæder osv. Vi har også de mindre autocampere under 6 meter og her vil vi fremhæve Sunlight T 58, som kan købes til priser fra kr. 528.000, så er der Elnagh Baron 73 G modellen med enkeltsenge og stor garage til priser fra kr. 653.400, der vises også McLouis Mc4 modellen som kan købes til priser fra kr. 673.900 og her skal man huske at alle McLouis modeller i 2017 er med All-inclusive pakke incl. i  prisen. Den nye Bürstner Lyseo T 734 kommer først hjem fra fabrikken lige op til Bella Centeret, ligesom den fuldintregrede McLouis Nevis 873 G i Gold vesionen, som også vises for første gang i Danmark i Bella Centeret.

Vi har non- stop demonstration af hydrauliske støtteben til campingvogne & autocampere, tryk på en knap og vognen står snorlige og stabilt indefor 120 sec. priser fra kr. 19.995.

I år er udstillingen i Bella Centeret åben fredag kl. 13-18, lørdag & søndag kl. 10-17.

Husk at der også i år er camping messe i Odense d. 27-29 jan.

Vores traditionelle store forårs ÅBEN HUS i Tårs i år, finder sted den 25-26 Marts, med grisefest om aftenen som vi plejer - meld dig til allerede nu kr. 159.- for aftenarrangementet pr. person. Gratis morgen kaffe og rundstykker kl. 9 på værkstedet, begge dage og gratis overnatning i egen autocamper på vores overnatnings plads.

Se mere her.: www.vendelbo-vans.dk

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS