Opdateret: 28. marts 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
DK-CAMP byder autocamperfolket velkommen med nyt koncept

DK-CAMP har udviklet et nyt koncept til autocampere. Navnet på det nye koncept er DK-Stellplätze, og det skal først og fremmest opfylde autocampernes ønsker om at få fuld information om campingpladsernes ydelser og priser. Foreløbig tilbyder 120 campingpladser DK-Stellplätze.

Pressemeddelelse.:

DK-Stellplätze er først og fremmest til alle autocampere, der ønsker en tryg og fleksibel overnatning, og samtidigt gerne vil have et fuldt overblik over campingpladsens ydelser og priser. Det er Danmarks største kæde af campingpladser, DK-CAMP, der står bag det nye koncept. 120 af kædens næsten 300 campingpladser er tilmeldt konceptet fra starten af.

Om baggrunden for DK-Stellplätze-konceptet, fortæller Torben Frydenlund Rasmussen, der er landsformand for DK-CAMP:

- Vi ønsker at sende et klart signal til autocamperne om, at de er meget velkomne hos os. Vi har tidligere haft et koncept, hvor der var begrænsninger i ankomst- og afrejsetidspunktet. Vores erfaring er, at mange af vores gæster i autocampere gerne selv vil bestemme over tid og sted. Med DK-Stellplätze lægger den enkelte campingplads deres ydelser, åbningstider og priser åbent frem. Vores gæster i autocampere kan så selv vælge de DK-Stellplätze, der passer til deres behov.

Målrettet information på webportal På DK-CAMP’s webportal er campingpladser, der tilbyder DK-Stellplätze, præsenteret med en speciel præsentationsside med relevante informationer, der kun gælder for gæster i autocampere. Informationen findes også på DK-CAMP’s mobilsite. Her kan man også finde DK-Stellplätze i nærheden af ens aktuelle position, når man er på farten.

Som kronen på værket har DK-CAMP netop udgivet en ny brochure med alle sine DK-Stellplätze. Her finder man bl.a. en samlet oversigt med kontaktoplysninger på alle DK-Stellplätze samt bagerst alle pladserne på et Danmarkskort. Brochuren vil snart kunne fås på DK-CAMP’s campingpladser, hos caravanforhandlere, på turistkontorer og infoteriaer ved de danske motorveje. Den vil også kunne fås på alle vinterens og forårets populære ferie- og campingmesser i ind- og udland.

Vide mere?
www.dk-camp.dk findes alle campingpladser, der tilbyder DK-Stellplätze. Her finder man også en
online-version af den nye DK-Stellplätze-brochure. Yderligere oplysninger kan fås hos DK-CAMP’s
landsformand, Torben Frydenlund Rasmussen, 20 43 71 52 eller torben@dk-camp.dk.

Om DK-CAMP
DK-CAMP er Danmarks største kæde af campingpladser. Med 300 campingpladser, der spænder fra 1
til 5 stjerner, er de meget forskellige i forhold til størrelse, faciliteter og beliggenhed. Foreløbig tilbyder
120 af kædens campingpladser DK-Stellplätze, hvor vores gæster i autocampere får fuld information
om ydelser og priser. Campingpladserne findes over hele Danmark. Læs mere på www.dk-camp.dk.
På billedet ses symbolet for DK-Stellplätze. Det er et symbol på, at autocampere er meget velkomne, og her kan de få fuld information om ydelser og priser. Symbolet vil kunne ses ude på mange af campingpladserne – enten på et skilt eller på en vimpel i flagstangen.
Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS