Opdateret: 28. marts 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Campingparken i Herning

Lige midt i Jylland ligger Herning, som er mest kendt for de mange messehaller, men her ligger også Campingparken.

Udover campingvogne, sælger Campingparken også autocampere. Både nye og brugte autocampere, som står tæt pakket med facade ud mod Holstebrovej, når man nærmer sig forretningen.

Siden starten på salg af autocampere i 1997, har firmaet oplevet en stigende efterspørgsel på de rullende hotelværelser.
I starten var det få autocampere om året, der blev solgt, fortæller indehaver Christian Lauridsen, men man skal nu engang kravle før man kan gå, smiler den lune jyde.

Vi er kommet ganske godt med, og i dag sælger firmaet nye autocampere fra bl.a. Dethleffs, Sunlight, Globecar og Roadcar. Især Sunlight, som er et brand under Hymer gruppen, på lige fod med Dethelffs, vækster rigtig meget. Det skyldes nok at man med det danske afgiftssystem, får rigtig meget autocamper for pengene. Vognene er solidt skruet sammen og med forventning om en god gensalgspris.

Stor interesse for autocampere
Vi mærker en stigende efterspørgsel af autocampere, efter at kriseårene er lagt bag os, og vi mærker tydeligt, at flere ønsker en større frihed, end charterferie kan give. Nydelsen ved at have sit eget hotelværelse med terrasse og havudsigt, og ikke være nødsaget til at overholde forud bestemte tidsplaner, tiltrækker mange.

Vi mærker også at kunderne er meget bevidste omkring, hvordan deres nye autocamper skal være indrettet og udstyret, og vi gør meget ud af at spørge ind til ønsker og behov, så vi kan levere den rigtige autocamper til kunden.
Leveringssituationen fra autocamper fabrikanterne, rundt om i Europa kunne godt være bedre, lange leveringstider er mere reglen end undtagelsen, men der er vi heldigvis rimeligt godt garderet, idet vi har bestilt autocampere til løbende levering, sæsonen igennem.

Når kunderne er tidligere ude end hidtil, skyldes det nok, at det er rygtet blandt autocamperfolket, at de tider, hvor man kunne vente til foråret med at bestille den nye autocamper er forbi. Efterspørgslen overstiger langt udbuddet, og det har kunderne taget til sig.

Se mere her.: www.campingparken.dk

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS