Opdateret: 28. marts 2017

www.husbilsnytt.se www.bobilnytt.no

Til Forsiden

 
Få nyheder på e-mail - tilmeld dig nu!
Se de store autocampere i Vejle

Hos Autocamper Center Vejle kan man se både de store autocampere og de lidt mindre. Her føres mærkerne Phoenix og Rapido.

Phoenix er de såkaldte "Linere" og er rene luksus campere, her får man alt hvad man kan drømme om og mere til i både udstyr og luksus. Phoenix er store autocampere til stort kørekort, men her er der også tale om en autocamper der minder mest om et rullende sommerhus.

Både toilet og bade forhold er som i sommerhuset, og pladsen og udstyrslisten er måske større end i et gennemsnitligt lille sommerhus. Fordelen er så at her kan man køre rundt med det hele, både i Danmark og resten af verden.

Phoenix bliver lavet på bestilling og hver enkel camper laves i meget små serier, de udføres i en meget høj kvalitet og der lægges stor vægt på både udstyr, sikkerhed og individuelle ønsker.

Er Phoenix campere lidt for store er der luksus i en mindre størrelse i Rapido, her er der tale om autocampere til lille kørekort men med alt den luksus og udstyr man kan ønske sig. Rapido er et kvalitetsmærke fra Italien og her bygger man udelukkende autocampere i meget høj kvalitet og med højt udstyrs niveau.

Du kan se begge mærker hos Autocamper Center Vejle, i denne tid er der hele 3 af de store Phoenix autocampere i udstillingen, så kig forbi hvis du vil se en rigtig luksus autocamper.

Vi udfører også både service og reparationer på alle typer autocampere, så har du brug for et eftersyn eller en reparation på din autocamper, så kom forbi og få et tilbud hos os.

Se mere her.: www.campershoppen.dk

Om autocamper-nyt.dk | info@autocamper-nyt.dk | 2005 © Neslein Kommunikation ApS